Shefa


Shefa


پیروگی، شفا، اسمشو نبر

Posted: 11 Dec 2009 05:02 PM PST

چهار روز دیگه وارد نه‌ سالگی شفا میشیم، اما انگار داریم به روز‌های مرگش بیشتر نزدیک میشیم. اوضاع تغییر کرد خیلی‌ خیلی‌ تغییر کرد، ولی‌ انگار خودمون هم تغییر کردیم، غزاله میگه شفا یه نقطه اوج داشت اونم وقتی‌ بود که من به شفا پیوستم D:
ولی‌ پر بیراه هم نمیگه اون موقع شصت نفر آدم بودن که‌های متن مینوشتن این واسه اون کامنت میزاشت یه موضوع مطرح میشد هرکی‌ براش یه متنی مینوشت نظر خودشو، نمیدونم ما هم مثل جامعه مون خیلی‌ تغییر کردیم، شاید باید یه عکس دست جمعی بگیریم بذاریم اینجا بگیم خداحافظ تا وقتی‌ که ادمهای دیگه بیان و چرخ اینجا رو مثل قدیم راه بندازن.نمیدونم.

ولی‌ در هر حال همینجا اعلام می‌کنم که من همون آدم بلغمی مزاجم که معتقده، سینه مالامال درد است‌ای دریغا شلغمی (سرما خوردم آخه)

خب


آهای اونی که بالاخره با اینترنت زغالی این صفحه رو باز کردی داری میخونی، آهای امت همیشه گشنه دانشجو، آهای پسر‌ها و دختر‌های دم بخت آهای خونه دارو بچه دار به گوش باشین و به هوش که میخوایم امروز با هم یه غذا بپزیم. اسم غذا هست پیروگی، مال شرق اروپا به خصوص منطقه اسلونی و چک مال اونوراست. این غذا رو ظرف ۲ ساعت می‌شه آماده آاش کرد

مواد لازم برای پیروگی
۲ پیمانه آارد، یک قاشق مربا خوری نمک و همون قاشق مرباخوری روغن ، ۲ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه آب ولرم، اینها برای خمیرش

برای داخلش شما هرچی‌ دوست دارین میتونین بذارین سوسیس گوشت چرخ کرده سیب زمینی‌ پخته حتی مربا، من خودم در تصاویری که مشاهده می‌کنید پیاز و قارچ رو سرخ کردم و یه کم جعفری تازه و خورد شده بهش اضافه کردم.
روش تهیه خمیر ( اصلش همین خمیرشه)

توی یه ظرف آرد و نمک رو با هم مخلوط می‌کنید بعد آردها رو میزنید کنار و وسعت این مخلوط یه حفره ایجاد می‌کنید، توی یه ظرف دیگه دو تا تخم مرغ رو با آب مخلوط می‌کنید و این رو میریزید آروم توی حفره وسط آردها، بعد کم کم آردها رو از دیوار به مایع وسط اضافه می‌کنید و خوب هم میزنید. این مرحله حفره و آروم آروم اضافه کردن رو باید رعایت کرد اگه همشو یهو باهم مخلوط کنید افتضاحی میشه که هیچ کاریش نمی‌شه کرد.

بعد مرحله مشت ماله باید خمیر رو اونقدر ورز بدی که دیگه نچسبه به ظرف ، باید‌های یه کم آرد بپاشی و ورز بعدی اگه باز میچسبید

یعنی‌ روغنش کمه و بهش یه کم اضافه میکنی‌ تا بالاخره بشه شبیه این.

بعد خمیر رو صاف میکنی‌ (هم زمان قارچ و پیاز شما در حال سرخ شدنه) نباید خمیر کلفت باشه، یه کم نازک . به شکل دایره میبریم من از کاسه استفاده کردم اسونتره. حالا اون دایره رو بر میداریم یه کم خمیر رو به خصوص دورش رو باز می‌کنیم، یه مقدرر از اون معجون قارچو پیاز یا هرچی‌ رو میذاریم وسطش و دو تا نیم دایره رو میخوابونیم روی هم.

حالا اینهارو می‌شه گذشت توی فکر یمیکرویو یا توی ماهیتابه سه چهار دقیقه با مقدار خیلی‌ کمه روغن ، سرخ بشه.

بفرمایید پیروگی


از اونجا که در کشور ما آزادی بیان هست آزادی بعد بیان نیست حرف سیاسی از خودمون در نمی‌کنیم که خود قران گفت حق از باطل مشخصه (قد تبین رشد من الغی)، دیگه حق از این واضح تر!؟


پست طولانی‌ شد فعلا برین پیروگی بپزین تا بعد بیام بقیشو بگم


لینک مستقیم
http://shefa-en.blogspot.com/2009/12/shefa_12.html